Laden Evenementen

Dit jaar staat de Vershof, onderdeel van winkelcentrum Het Rond, voor de ondernemers in het teken van feest. Want op 9 april bestaat de Vershof alweer 30 jaar en dat mag gevierd worden. De komende weken is het volop genieten met feestelijke acties en activiteiten voor de bezoekers. Denk aan livemuziek, proeverijen, een speurtocht voor kinderen, een live cooking-spektakel en meer. De winkeliers zien je graag, want… 

Wie iets te vieren heeft, trakteert! 
In de periode van 6 tot en met 16 april 2022 maakt het winkelend publiek kans op mooie cadeaus. Hoe? Schrijf je naam en telefoonnummer op de kassabon en lever dit in bij de hiervoor bestemde rode brievenbus. Zo maak je kans op een uitbundig Vershof-pakket ter waarde van € 100,-. Niet één, maar 10 pakketten geven we cadeau, die zorgvuldig zijn samengesteld door de ondernemers van de Vershof. 

De inhoud blijft een verrassing, maar denk zeker aan lekkers van Peterse Kaas, Vishandel de Jong, Vlajerie, Bij Ons in de Keuken, Stokman, Echte Bakker Sjaak Doeleman en Peter Ultee Groenten & Fruit. Dit is een cadeautje om je vingers bij af te likken, dus laat deze feestelijke actie zeker niet aan je voorbijgaan! Hoe meer je shopt, hoe groter de kans dat jij één van de winnaars bent. 

Prikkel je zintuigen met live cooking 
Daarnaast komt op woensdag 6 april van 14.00 tot 17.00 uur chef-kok Jonah Bresser zijn kookkunsten showen in de Vershof. Tijdens dit ‘Family Food live cooking’-spektakel laat hij je kennismaken met al het lekkers van de lokale ondernemers. De bekende kok besteedt veel aandacht aan de versproducten en ingrediënten die je bij de Vershof kunt kopen. 

Leuk detail: deze sympathieke chef heeft niet alleen een uitstekend gevoel voor smaak, hij kent Het Rond ook als geen ander, aangezien hij uit Houten komt. Bewonder Jonahs kookkunsten elke eerste woensdag van de maand in de Vershof. 

Laat je verrassen 
De lokale ondernemers maken er een heus feestje van en verrassen het winkelend publiek met feestelijke acties en activiteiten. Voor de kinderen is er een speurtocht, die je kunt ophalen bij Vlajerie ’t Rond. Op zaterdag 9 april trakteren twee modellen op kleine hapjes van de Vershof winkels. Ook de muzikale noot zal niet ontbreken, want de Flageolettes vallen bij eenieder in de smaak. Kom jij gezellig proeven, vieren en genieten in de Vershof? Je bent van harte welkom. Tot dan! 

Ga naar de bovenkant