Laden Evenementen

Altijd al de nieuwe Martin Garrix willen worden? Dan is dit je kans! In Het Rond organiseren ze zaterdag 26 juni een toffe dj workshop in het voormalig pand van Délifrance. Iedereen mag mee doen en toegang is gratis.

Elke laatste zaterdag van de maand kunnen kinderen meedoen aan een activiteit bij KidsFun Het Rond. Deze zaterdag (26 juni) is dat dus een dj workshop. De workshop wordt gegeven door twee echt dj’s én er is ook nog een special guest: Dolce Beringer. Zij is bekend van RTL Telekids en uit series van Videoland.

  • Kinderen tot 12 jaar zijn welkom bij de workshop
  • Je hoeft je niet van te voren aan te melden, maar vol=vol
  • In totaal zijn er twintig dj tafels beschikbaar
  • De sessies duren ongeveer 20 minuten per keer

Het idee van het KidsFun Het Rond is bedacht door de gezamenlijke winkeliers van Het Rond. Hiermee laten ze zien dat ze hun trouwe bezoekers waarderen en ze nog meer plezier willen bieden voor het winkelend publiek.

Iedere laatste zaterdag van de maand

Er staan nog meer leuke activiteiten op het programma bij KidsFun Het Rond. Zo staat er een Kids Summer Party op het programma, een Back to School editie én een Kids Music Party. De activiteiten zijn voor ieder kind gratis te bezoeken tussen 12.00 en 16.00 uur.

Ga naar de bovenkant