Laden Evenementen

Zaterdag 2 juli staat centrum Het Rond in Houten in het teken van lekker eten tijdens ‘Het Rond Proeft’. Tijdens deze eerste editie presenteren de gezamenlijke winkeliers de lekkerste drankjes en hapjes met een opvallende proefparade tussen 12.00 en 16.00 uur. Ook kan je genieten van smaakvolle livemuziek en valt er voor kinderen van alles te beleven. Van een candy-springkussen, schminken tot het eten van o.a. crêpes

Proefparade
Het Rond Proeft is hét evenement voor levensgenieters! Met gezellige livemuziek genieten van een hapje en een drankje. En de hapjes komen natuurlijk van de lokale ondernemers uit het centrum van Houten. Zij presenteren diverse delicatessen via een opvallende culinaire parade.

Workshop macarons maken
In de Vershof kunnen bezoekers zelf aan de slag met lekker eten. Van 12 tot 16 leer je tijdens een kookworkshop op het middenplein hoe je de perfecte macarons maakt. Deze luchtige franse koekjes met zachte vulling, zijn een lust voor het oog, máár in de keuken een flike uitdaging. Vershofs eigen pattisier leert je hoe je dit chique franse koekje maakt.

Kidsprogramma
Een feest is geen feest zonder activiteiten voor de kids! Gelukkig biedt Het Rond Proeft ook een fijn programma voor de kleine bezoekers. De kids kunnen op het Rond hun lievelingsgerecht van klei maken. Met een creatie van hun favoriete gerecht kunnen ze een coole prijs winnen. Ook is er een superzoet candy-springkussen en kunnen kids zich laten schminken op het plein voor de Wibra. Het wordt een smaakvol event om je vingers bij af te likken.

Kom jij gezellig de sfeer proeven? Je bent van harte welkom. Tot dan!

Ga naar de bovenkant