Winkelcentrum Het Rond in Houten wordt op zondag 24 april omgetoverd tot een magische sprookjeswereld. In het weekend voor Koningsdag ontmoet je in de overdekte Passage en in de Vershof bekende prinsen en prinsessen. Tijdens de Pre-Koningsparty beleven kinderen koninklijke activiteiten om alvast in de feeststemming te komen. Van koninklijk knutselen, miniparades tot dansen op muziek! 

Maak kennis met prinsen en prinsessen

Op zondag 24 april 2022 is het zover! Van 12.00 tot 16.00 uur ontmoet je in winkelcentrum Het Rond in Houten bekende prinsen en prinsessen. Om het half uur is er een miniparade met muziek, waarin alle prinsen en prinsessen langs de winkels lopen. Daar zie je de betoverende ijsprinses-zusjes Maar ook de Beauty prinses  met haar Beest, Assepoester en Prins Charming.

Tijdens deze dag is er van alles te beleven aan koninklijke activiteiten voor de kinderen. De kinderen kunnen bij de IJsprinsessen een ijscoole tattoo krijgen of in style een vlecht á la de IJsprinses laten maken.

Doe jouw mooiste prinsen- of prinsessenkostuum aan en kom naar Het Rond. Daar kun je een kroontje of schatkistje versieren, prinsessenstaf of prinsenzwaard knutselen.

Tijdens deze middag leren de kinderen ook etiquettes in hoffelijkheid van de prinsen en prinsessen. Spelletjes en dansen op muziek, hoort daar natuurlijk bij. Na deelname aan deze koninklijke activiteiten ontvangen de kinderen een prinsen- of prinsessendiploma. Bij een snelle activiteit krijgen de kinderen ook een diploma.

De prinsen en prinsessen zijn liefdevolle en ervaren kinderentertainers. Zij weten alle kinderen voor zich te winnen. Beleef de magie zelf en kom langs.