27 september 2015
Fotografeer in Het Rond!

Fotografeer in Het Rond!

Update: We moeten helaas de spanning nog een dagje verlengen, onze jury is er nog niet 100% uit welke foto’s gewonnen hebben! Jullie hebben ons simpelweg teveel prachtige foto’s toegestuurd. Daarom maken we dinsdagmiddag 20 oktober om 17u de winnaars bekend van de fotowedstrijd. Bedankt voor jullie geduld!

 

Fotografie is een grote hobby van vele Houtenaren. De winkeliersvereniging en eigenaar van Het Rond willen graag fotografie van Houten verwerken in de opgeknapte parkeergarages. Daarom organiseren we een fotowedstrijd.

Wat is de opdracht?

We willen graag recente foto’s zien die Houten verbeelden, vooral rond de thema’s fietsen en/of natuur (zoals landschappen, sfeerbeelden, et cetera). Omdat het grote fotoplaten worden in de parkeergarage moet de kwaliteit zo hoog mogelijk zijn. Een Instagramfoto volstaat bijvoorbeeld niet, het allerbeste is als de foto’s 3500/2500 pixels (A4, liggend) en 300 dpi zijn, maar kleine bestanden mogen ook ingestuurd worden. Het kan zijn dat we de foto’s iets gaan opblazen om de juiste grootte te krijgen. De beelden moeten bij voorkeur liggend zijn, omdat de wanden van de parkeergarage vrij lang zijn.

Wie mogen er meedoen?

Iedereen uit de Gemeente Houten mag meedoen. Bij deelname geef je toestemming dat Het Rond de foto mag gebruiken op de muren van de parkeergarage en tijdens de tentoonstelling, maar ook op onze site en social media. We zorgen uiteraard voor naamsvermelding.

Hoe kan je meedoen?

Je doet mee door een foto in te sturen naar hetrond@fpw.nl. Vergeet niet om hierbij je gegevens te vermelden (naam, leeftijd, adres, telefoon, e-mailadres en beschrijving van de foto). Dit kan tot en met 12 oktober 2015. Daarna zal de jury de foto’s gaan beoordelen.

De jury zal de 10 beste foto’s selecteren. Deze foto’s worden op canvas gedrukt en tentoongesteld in het winkelcentrum. Uit deze 10 winnaars kiest de jury vervolgens ook de beste vier. Deze vier winnaars zullen in de parkeergarage worden gehangen en krijgen een tegoedbon ter waarde van 150 euro voor nieuwe fotografiespullen bij Foto van Ekdom Bijzondere foto’s. Na de tentoonstelling ontvangen alle tien winnaars hun foto op canvas. En natuurlijk eeuwige roem op de website van Het Rond!

Nog even op een rijtje

  • Kies jouw mooiste foto van Houten, het liefst iets met fietsen of onze natuur.
  • Mail hem voor 12 oktober naar hetrond@fpw.nl
  • Houd de website en Facebook in de gaten: op 19 oktober maken we de winnaars bekend!
  • Eind oktober hangen de nieuwe foto’s in de parkeergarages!

 

TERUG