27 augustus 2017
Trappen & Happen

Trappen & Happen

Staat het al in jouw agenda? Op koopzondag 27 augustus staat Het Rond tussen 13.00 en 17.00 uur in het teken van Trappen & Happen! Deze middag staat garant voor veel (fiets)gezelligheid. Hieronder lees je het gehele programma!

BMX SHOW + BMX CLINICS

De aanwezige BMX artiest wordt niet voor niets ‘Danser op de fiets’ genoemd. Mede dankzij zijn souplesse en uitvoering weet hij de spanning gedurende zijn shows op te bouwen. Zijn trucs variëren van eenvoudig naar waanzinnige rotaties. Wil je na het zien van de spectaculaire show zelf ook aan de slag? Dat kan tijdens de BMX clinics waarbij je kennismaakt met de sport. Deze clinic is voor jong én oud. Durf jij over de ramp te rijden?

FIETSROUTES

Voor dit evenement zijn er speciale fietsroutes uitgezet. Voor de recreanten zijn er routes van 10 en 20 km. Is dit voor jou niet genoeg? Voor de sportievelingen onder ons zijn er routes uitgestippeld van 25 of zelfs 50 km lang!

FIETSBATTLE & BIKETRIAL DEMONSTRATIES

Maak kennis met biketrial: op de schijnbaar veel te kleine fietsen worden enorme sprongen gemaakt en onmogelijke trucs uitgevoerd. Alles draait hierbij om balans, coördinatie en beheersing. Durf je niet te kijken? Ga dan voor de titel ‘fietskampioen van Het Rond’ en rijd de snelste tijd tijdens de fietsbattle! De winnaar van de fietsbattle ontvangt een “happen pakket”, ter waarde van € 100,00. Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door de Vershof.

EENWIELERACT + WORKSHOPS

Wil je op een bijzondere manier een kopje koffie drinken? Onze eenwieleract zorgt voor een fantastische beleving: als fietsende ober schenkt hij koffie met het hoofd! Ondertussen daagt hij het publiek uit om het onmogelijke te verzinnen. Wil je zelf ook leren fietsen op een eenwieler? Dat kan tijdens de vrije inloop workshops, geschikt voor kinderen én volwassenen.

HAPPEN & DRIVE-IN BAKFIETS

Ook aan muziek en de inwendige mens is gedacht! Luister mee naar de opzwepende muziek vanuit de bakfiets die is omgebouwd tot DJ-booth, terwijl je ondertussen geniet van een hapje en een drankje die je aangeboden krijgt vanuit verschillende foodbikes.

TERUG