8 juni 2016
Stadsstrand 8 juni

Stadsstrand 8 juni

Het stadsstrandprogramma van vandaag:

Loopsportcentrum Houten
08:00u-10:00u

Body Business
12:00u-14:00u

Buitenspeeldag
14:00u-17:00u

Loopsportcentrum Houten
19:00u-20:00u

Loopsportcentrum Houten
Als loopsportcentrum willen wij onze hardlopers (naar verwachting 15-20 personen per keer) een alternatieve looptraining aanbieden, met speelse varianten. Het gaat bij deze trainingsvorm niet zozeer om de kilometers, maar om de variatie in trainingsvorm, met aandacht voor behendigheid, coördinatie en kracht.

Body Business
Body Business presenteert een uitdagende bootcamp-training op het strand op zaterdag 11 en 18 juni: doe mee of kom gezellig kijken!
Body Business Houten is dé sportclub van én voor iedereen waar persoonlijke aandacht centraal staat! Je kunt bij ons terecht voor o.a. fitness, persoonlijke begeleiding en groepslessen. De bootcamp-trainingen bij Body Business zijn grens verleggend, uitdagend en voor elk niveau.
De mogelijkheden zijn ongekend!
Voor een gratis proefles bij Body Business kun je bellen naar 088-588 2112 of ga naar www.bodybusinesshouten.nl

Nationale Buitenspeeldag
Op woensdag 8 juni is het Nationale Buitenspeeldag! Op deze dag worden overal in ons land straten afgesloten voor verkeer, zodat kinderen er zonder gevaar naar hartenlust kunnen spelen. Dit jaar is Winkelcentrum Het Rond voor kinderen omgetoverd in een groot buitenspeelterrein, waar er voor kinderen na schooltijd van alles te doen is. Het Stadsstrand ligt al klaar en hier zullen er diverse activiteiten plaatsvinden, maar daarnaast zijn er ook in het Winkelcentrum diverse activiteiten voor kinderen geprogrammeerd tussen 14:00 en 17:00 uur. De activiteiten zijn vrij toegankelijk, dus de kinderen hoeven geen entree te betalen om mee te mogen doen aan de activiteit.

 

TERUG