25 juni 2016
Stadsstrand 25 juni

Stadsstrand 25 juni

Beach Tennis
09:00u-18:00u

Reggae on the beach
18:00u-01:00u

Beach Tennis
Beach Houten is ook te gast op het stadsstrand. De hele zaterdag 25 juni worden Beach Tenniswedstrijden ingepland voor alle categorieën spelers. Beginner of gevorderde, jong of oud, getraind of ongetraind of nog nooit Beach tennis gespeeld? Dat maakt niet uit als je maar wel een dubbelspeler hebt. Er worden beach tenniscourts opgezet. Aanmelden voor dit toernooi kan tot 10 juni. Kinderen tot en met 11 jaar kunnen meedoen met een dubbelspeler van 17 jaar en ouder. Junioren (12 tot 16 jaar) en Senioren (16 jaar en ouder) dubbelen in een heren-, dames of mix dubbel.
De prijs is € 4,- per kind en € 6,- voor senioren. Het gebruik van ballen & rackets is inbegrepen.
Meld je aan via beachhouten.nl of stuur een mail naar info@beachhouten.nl.

Reality
Reality kwam in 1978 voort uit de toenmalige 3mans rockformatie Night Shift na een uitbreiding met saxofoon en keyboards. UB 40 was zo enthousiast over de band dat zij in 1980 Reality opnamen in hun Europese tour. UB 40’s producer Rob Lamb tekende Reality voor zijn label en nam hun eerste album “Make a move” op. In 1982 kwam Reality in contact met “Doe Maar” en al snel werd besloten samen een aantal festivals te doen.
Kort daarna verhuisde de hele band naar Nederland waar zij met producer Peter Vincent hun tweede album “Public Eye”opnamen en later in de studio van Ernst Jansz het derde album “Face Reality”. In 1998 ging de band uit elkaar en richtten de leden zich op verschillende soloprojecten. Maar sinds 2010 is Reality terug en met een sterke mix van “rootsbased music” met rock en soul invloeden zetten ze een sterke eigen sound neer.

TERUG