16 juni 2016
Stadsstrand 16 juni

Stadsstrand 16 juni

Kinderopvang Plezier
15:00u-17:00u

Houten Dragons
18:00u-20:00u

Loopsportcentrum Houten
20:00u-21:00u

Kinderopvang Plezier Houten
Wij zijn Peter & Sara van Rekum, met veel enthousiasme runnen wij nu al zeven jaar Plezier Kinderopvang Houten. Plezier is een kleinschalige naschoolse opvang, gevestigd op de Kruisboog. Wij hebben drie basisgroepen met ongeveer 6 kinderen per groep. Elke dag komen de kinderen gezellig bij ons “thuis” op Plezier. Huiselijkheid, persoonlijke aandacht en plezier maken staan bij ons voorop. Dat merken de kinderen aan alles, wij bieden een vertrouwde, veilige en warme omgeving waar kinderen met veel plezier naar toe komen!
Kijk voor meer informatie op www.plezier-nso.nl

Houten Dragons
Na de goede ervaringen van de Beeballers in 2015, zullen dit jaar naast de allerjongsten ook de Honk- en Softbal pupillen hun trainingen verplaatsen van de Meerpaal naar het Stadsstrand. Tussen 4 juni en 3 juli wordt het dus knallen op de dinsdag en donderdag tussen 18.00 en 19.30 uur. Een leuke gelegenheid om eens kennis te maken met deze tak van sport en zelfs misschien wel even mee te doen, want dat mag. Wees welkom.
Kijk voor meer informatie op www.houtendragons.nl

Loopsportcentrum Houten
Als loopsportcentrum willen wij onze hardlopers (naar verwachting 15-20 personen per keer) een alternatieve looptraining aanbieden, met speelse varianten. Het gaat bij deze trainingsvorm niet zozeer om de kilometers, maar om de variatie in trainingsvorm, met aandacht voor behendigheid, coördinatie en kracht.

TERUG