11 juni 2016
Stadsstrand 11 juni

Stadsstrand 11 juni

Loopsportcentrum Houten
09:00u-11:00u

Body Business
11:00u-12:00u

Strandkriebels Kinderfestival
12:00u-19:00u

Jetset Live! Feest / coverband
20:00u-01:00u

Loopsportcentrum Houten
Als loopsportcentrum willen wij onze hardlopers (naar verwachting 15-20 personen per keer) een alternatieve looptraining aanbieden, met speelse varianten. Het gaat bij deze trainingsvorm niet zozeer om de kilometers, maar om de variatie in trainingsvorm, met aandacht voor behendigheid, coördinatie en kracht.

Body Business
Body Business presenteert een uitdagende bootcamp-training op het strand op zaterdag 11 en 18 juni: doe mee of kom gezellig kijken!
Body Business Houten is dé sportclub van én voor iedereen waar persoonlijke aandacht centraal staat! Je kunt bij ons terecht voor o.a. fitness, persoonlijke begeleiding en groepslessen. De bootcamp-trainingen bij Body Business zijn grens verleggend, uitdagend en voor elk niveau. De mogelijkheden zijn ongekend!
Voor een gratis proefles bij Body Business kun je bellen naar 088-588 2112 of ga naar www.bodybusinesshouten.nl

JETSET LIVE!
Entertainment op topniveau! Een gedreven zanger, een spetterende zangeres, vier energieke topmuzikanten en een VJ op één podium: JETSET LIVE! is high energy en de absolute top.
JETSET LIVE! staat garant voor een energieke en interactieve show met up-to-date repertoire voorzien van de vetste mash-ups en medleys.
Outfits, uitstraling, repertoire en podiumpresentatie zijn tot in de puntjes verzorgd. Dit alles aangevuld met live VJ- beelden op LED screen, kortom een feest om naar te kijken. Met een custom made licht-en VJ-show en knallende shooters is het één en al energie op het podium.

TERUG