1 januari 1970
Serious Request door Omroep Houten & Het Rond!

Serious Request door Omroep Houten & Het Rond!

Op 20 december gaat Omroep Houten (HoutenFM) van 10 tot 22 uur live vanaf het plein uitzenden voor Serious Request en Voedselbank Houten!

Ondernemers van Het Rond zetten zich in door bijvoorbeeld pizza’s te bakken of een loterij te organiseren. Maar jij kunt ook helpen! Organiseer een leuke actie, vertel het ons op Facebook of info@hetrond.nl en wij geven er extra aandacht aan!  We willen zoveel mogelijk voedsel en donaties ophalen voor de doelen. Deze acties staan in ieder geval al op de planning:

Pizza bakken bij het Eetatelier!

Tijdens 20 december tussen 14:00/16:00 uur zal er een ‘pizza’s maken actie’ worden gehouden op Het Rond bij de Eetatelier door kinderen, hierbij kunnen max 30 kinderen zich voor aanmelden. De pizza’s die gemaakt worden, worden vervolgens verkocht op Het Rond die met de winst het goede doel stimuleren. Aangezien er rekening gehouden moet worden met inkopen vragen we de aanmeldingen tot en met 18 december binnen zijn. Het is de bedoeling dat de kinderen een leuke dag hebben en ook bewust worden dat het leuk is om een goed doel te steunen. Aanmelding kan vervolgens een mail te sturen via jcikrommerijn@gmail.com

Kleding verkoop bij de Kledingbank en Ecokringloop

Er is ook een kleding verkoop actie bij de Kledingbank/Ecokringloop in Houten. Deze kleding is gratis ter beschikking gesteld en de inkomsten worden volledig aan Het Houten Huis gegeven. De prijs per kleding stuk is 2,50 per stuk met een hoeveelheid van +/- 2 kuub hopen we een leuk bedrag binnen te krijgen. Op de locatie Peppekade 9A, Houten is er speciaal een extra hoek gemaakt om deze kleding los van de rest te verkopen. Dit zal tussen 10:00/16:00 uur zijn op 20 december.

Wijnproeverij bij de Heren van Houten

Je betaalt voor deze actie van 10,- entree en kan dan verschillende wijnen proeven. Met de winst wordt het goede doel ondersteund. Je kunt gewoon langskomen, reserveren is niet nodig. Dit zal tussen 14:00/16:00 uur zijn op 20 december. De proeflijst wordt nog gepubliceerd.

De burgemeester is er tussen 14 en 15 uur en Harry Manders van het Rode Kruis komt tussen 10 en 11 een donatie doen. Ook zal er live muziek zijn.

TERUG