5 september 2015
De Activiteiten Jaarmarkt De Activiteiten Jaarmarkt De Activiteiten Jaarmarkt De Activiteiten Jaarmarkt De Activiteiten Jaarmarkt

De Activiteiten Jaarmarkt

De eerste zaterdag van september bruist winkelcentrum Het Rond! Zoals we gewend zijn, zal deze dag de Houtense Activiteitenmarkt plaatsvinden, maar ook onze winkeliers sloten dit jaar aan met de Jaarmarkt.

Dit jaar pakten we het anders, groter en nog meer Houtens aan en waren er ook Houtense ondernemers en verkopers met hun producten te vinden in winkelcentrum Het Rond op 5 september!

Kom genieten van mooie producten, leuke mode, gave optredens en live muziek. Op zaterdag 5 september 2015 vindt in het centrum van Houten tussen 10:00 en 16:00 uur de Activiteitenmarkt Jaarmarkt plaats. Op het Plein en in de winkelstraten wordt het gezellig druk en valt er voor iedereen veel te beleven.

Het centrale plein

Op het centrale plein staan voornamelijk de kramen van Houtense verenigingen die zich presenteren. Maar je kunt er ook nog andere spannende activiteiten doen! Je kunt bijvoorbeeld naast Heeren van Houten spelen met de radarbootjes die ook vorig jaar een groot succes waren! Maar er is ook een bijzonder circus waar je kunstjes kunt leren. En natuurlijk kan je ook geschminkt worden.

’t Wed

‘t Wed is een van de gezelligste kleine pleinen in Het Rond. Met de heerlijke horeca en gezellige winkels is het altijd al goed vertoeven, maar tijdens de Activiteiten Jaarmarkt staan er zowel leuke marktkramen als spannende kinderactiviteiten! Je kunt bijvoorbeeld genieten van de traditionele, maar altijd leuke zweefmolen! We hebben ook de kinderkop van jut staan.. Benieuwd wat dat is? Kom dan 5 september kijken bij ‘t Wed! Ook treedt ook sambaband Samba Madeira op. Tussen 13:00 – 13:15 uur zijn ze te vinden bij ‘t Wed. 

Spoorhaag

Tijdens de Activiteiten Jaarmarkt vind je op het einde van de Spoorhaag ter hoogte van onze Expert Houten winkel een knutselterras voor kinderen, kan je spelletjes spelen van het bekende merk Goliath en treedt er tussen 14.00 uur en 14.15 uur een sambaband op! Ook kan je glittertattoo’s laten zetten of je laten schminken zodat je er extra feestelijk uitziet tijdens deze dag! Kortom, er valt genoeg te beleven op de Spoorhaag!

Schonenburgseind

Bij het Schonenburgseind organiseren we leuke activiteiten zoals pony rijden of een workshop ballon vouwen! Misschien is het Kinder Kook Café wel jouw favoriet: hier kan je je eigen Uitstekende ‘Stok’broodje maken! En natuurlijk treed ook hier sambaband Samba Madeira op: tussen 12:00-12:15 uur.

Kortom, de Activiteiten Jaarmarkt wordt ook dit jaar weer een groot feest!

Ben jij (een Houtense) ondernemer of hobbyist en zou je (wellicht in de toekomst) graag ook een kraam willen op de Jaarmarkt? Kijk dan voor meer informatie op: www.activiteitenjaarmarkt.nl/

TERUG