24 september 2017
Het Rond nodigt uit!

Het Rond nodigt uit!

Op Het Rond krijgen aanstaande koopzondag 24 september lokale clubs en verenigingen de kans om zichzelf te presenteren aan het winkelend publiek. Op verschillende locaties in Het Rond zullen er presentaties, demo’s en workshops worden gegeven.

Je bent tussen 13.00 en 16.00 uur van harte welkom. Kom langs en steun jouw vereniging of club! De volgende verenigingen en clubs zullen zich presenteren:

Badminton vereniging Houten

BV Houten is een gezellige vereniging voor zowel jeugd als volwassenen op elk niveau met een goede balans tussen recreatieve en competitiespelers. In sporthal de Molenwiek is op elke dinsdag-, woensdag- en donderdagavond voor de senioren de mogelijkheid om te spelen en te trainen. Op zaterdagochtend is er voor de junioren trainingsgelegenheid. Kom eens een keer gezellig kijken of kom een keertje mee spelen of trainen om kennis te maken met badminton. Voor meer informatie kun je terecht op deze website www.bvhouten.nl. Koopzondag 24 september zal BV Houten vanaf 14:00 uur aanwezig zijn in Het Rond en kun je uiteraard zelf ook meespelen. 

Stardance Studio’s

Stardance Studio’s is een zeer diverse dansstudio in Houten. Een dansstudio waar al bijna 20 jaar met passie, deskundigheid en vooral heel veel plezier les gegeven wordt aan iedereen vanaf 2,5 jaar. Of je nou klassiek ballet, urban, tap of musicalles wilt volgen, een beginner bent of al een gevorderde, er is altijd een passende les. De kracht van Stardance is dus de grote diversiteit in lessen, dat zullen jullie van 14:00 – 15:00 uur op verschillende plaatsen in Het Rond kunnen bewonderen. 

Theatergroep Splinter

Theatergroep Splinter heeft zich de afgelopen jaren op diverse podia bewezen. Jong en oud waardeert de spontaniteit, creativiteit en natuurlijk de humor in het toneelspel. 

Op zondag 8 oktober staan ze met hun gloednieuwe voorstelling “Ongekend Talent” in Theater aan de Slinger. Ongekend    Talent    is    een    hedendaagse    familievoorstelling    voor    iedereen    vanaf 8 jaar. Een voorstelling vol jaloezie, humor, spanning en verrassingen en zondag 24 september zijn ze vanaf 13:30 uur in Het Rond te bekijken. 

Casca Dura Capoeira Company

Casca Dura Capoeira Company o.l.v. Mestre Picapau.

Capoeira komt uit Brazilië en is een combinatie van vechten, dansen, acrobatiek en muziek. Er zijn lessen in Houten voor kinderen vanaf 4 jaar. Nieuw zijn de speciale lessen voor peuters en ouders en voor recreanten! Op Koopzondag 24 september zijn zij met een spectaculaire presentatie vanaf 14:00 uur te zien in Het Rond. 

Jellema Thai Boxing

Bij Jellema Thai Boxing kun je al vanaf jonge leeftijd onder deskundige begeleiding leren Thai Boxen. Naast de Thaibokstrainingen voor verschillende groepen geven we onder andere ook kracht-, hardloop- en bokszaktrainingen. Bij Sportschool Jellema trainen jongens, meiden, dames en heren. De leeftijden verschillen van 6 jaar tot 50+. We kunnen namelijk niet vaak genoeg herhalen dat het Thaiboksen voor recreanten een algehele, leuke en supergeschikte work-out is.

TERUG