1 oktober 2016
Fotowedstrijd start 1 oktober

Fotowedstrijd start 1 oktober

Fotografeer in het Rond!

Fotografie is een grote hobby van vele Houtenaren. De fotowedstrijd van vorig jaar was een groot succes en daarom willen wij dit nog een keer herhalen.

Wat is de opdracht?

We willen graag recente foto’s zien met het thema ‘rond’. We laten jullie geheel vrij hoe jullie dit vertalen in fotografie.

Wie mogen er meedoen?

Iedereen uit de Gemeente Houten mag meedoen. Bij deelname geef je toestemming dat Het Rond de foto mag gebruiken op Social Media, online en in het Winkelcentrum.

Hoe kan je meedoen?

Je doet mee door een foto in te sturen naar hetrond@fpw.nl. Vergeet niet om hierbij je gegevens te vermelden (naam, leeftijd, adres, telefoon, e-mailadres en beschrijving van de foto). Dit kan tot en met 23 oktober 2016. Daarna zal de jury de foto’s gaan beoordelen.

De jury zal de 5 beste foto’s selecteren. Deze foto’s worden op canvas gedrukt en (kunnen) worden gebruikt in het Winkelcentrum. Na afloop van deze periode is de canvas uiteraard voor jou. Uit deze 5 winnaars kiest de jury vervolgens ook de winnaar. Deze winnaar krijgt een tegoedbon ter waarde van 150 euro voor nieuwe fotografiespullen bij Foto van Ekdom.

Nog even op een rijtje

  • Maak jouw mooiste foto met het thema “rond”
  • Mail hem voor 24 oktober naar hetrond@fpw.nl
  • Houd de website en Facebook in de gaten: op 26 oktober laten we de beste 5 online zien.
  • Zondag 30 oktober wordt de winnaar gekozen en is de prijsuitreiking.

TERUG