21 december 2014
De kerstman komt op bezoek in Het Rond!

De kerstman komt op bezoek in Het Rond!

 Op zondag 21 december organiseert Soesenzo een extra activiteit naast de ijsbaan! Soesenzo aanwezig zijn met kerstman en vrouw, paardenkoetsje, zeslingfiets en springkussen. Kom langs op zondag 21 december van 12 – 17 uur langs, geniet van deze winterse gezelligheid en steun ons doel.

Soesenzo staat voor een groep enthousiaste Houtenaren, aangevuld met enkelen uit Harderwijk en Amersfoort, die in het Pinksterweekend (23 – 25 mei) 2015 de Roparun gaat lopen. De Roparun is een estafetteloop van Parijs naar Rotterdam over een afstand van 530 km. Een sportieve prestatie met als doel om zoveel geld op te halen voor mensen met kanker. Een avontuur voor het leven onder het motto: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”, zie www.soesenzo.nl en www.roparun.nl

Naast de sportieve uitdaging met Pinksteren organiseren we tot die tijd activiteiten om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Eén van die activiteiten is onze bijdrage aan de wintermarkt op winkelcentrum het Rond in Houten.  En ook dit jaar zullen velen het jaar afsluiten met de traditionele oliebol. Bestel ze bij ons en steun ons goede doel. Ook dit kan op de wintermarkt of via onze website.

soesenzo

soesenzo

TERUG