Winkelen met je favoriete shopmaatje, producten zien, proeven of aanraken, verrast worden door een goed advies; het kan allemaal in de winkels in Winkelcentrum Het Rond!

Week van de Stenen Winkel
Het is geen verrassing dat heel wat stenen winkels het de afgelopen jaren moeilijk hebben gehad. Lockdowns en online shoppen hebben hun sporen nagelaten. Om lokale stenen winkels te steunen en hun kracht te vieren, vindt van 8 tot en met 14 mei 2023 de ‘Week van de Stenen Winkel’ plaats.

Een week waarin jij jouw favoriete lokale ondernemer kunt supporten door;
– in deze week 1x extra een product te kopen bij een lokale winkel;
– jouw favoriete lokale winkel via sociale media een extra like, of reactie te geven;
– een bericht te plaatsen op sociale media met bijv. een aankoop van jouw product in een lokale winkel met daarbij de #weekvandestenenwinkel.

Bedankt!
De ondernemers van Het Rond zijn dankbaar voor jouw aankoop én bezoek! In de week van de Stenen Winkel geven de volgende ondernemers jou een extra bedankje middels een leuke attentie; Bij ons in de Keuken, Corné de Jong – visspeciaalzaak, Peter Ultee Groenten en fruit, Vinabc, Benjamin Supermarkt, de Groeverij, Het Rond Kledingreparatie & Stomerij, Blendz, Class for Less, Ilco Jeans & Casual, Mies Boetiek, Bruna, Van Ekdom Bijzondere foto’s en het Barista Café.