De fashion ondernemers van Winkelcentrum Het Rond in Houten slaan op woensdagavond 4 oktober de handen in één en organiseren een exclusieve Fashion Night. Vanaf 19:00 uur zijn bezoekers welkom op de front row van de spectaculaire catwalk in de Passage. Maar liefst 21 professionele modellen showen de nieuwste herfst- en wintercollecties in een spectaculaire show om 19:30 uur.

MIES Boetiek, GoedenCo, Class for Less, Nonstop, Adams, SAMS en Ilco Jeans vonden het tijd om hun klanten écht in de watten te leggen. De Fashion Night is meer dan een spectaculaire fashionshow, het is écht een avond uit. Met een hapje, een drankje, een goed gevulde goodiebag met fijne kortingsbonnen en uiteraard fantastische muziek van een professionele DJ.

Goodiebag en shoptegoed
Kaartjes voor de Fashion Night kosten €15 en zijn verkrijgbaar bij de deelnemende fashion ondernemers. Er is een beperkt aantal plekken voor deze exclusieve night out, dus belangrijk dat je er snel bij bent! De tickets zijn inclusief een goed gevulde goodiebag en fijne kortingsbonnen. Uiteraard zijn de deelnemende winkels de hele avond geopend zodat bezoekers na de show heerlijk kunnen shoppen.