Ter promotie van zijn boek ‘Een nacht in de dierentuin’ komt Wildebras op dinsdag 10 oktober om 15:00 uur naar de Bruna in het Rond!

Gabriel Martina, oftewel Wildebras, is met zijn safarihoedje een bekende online verschijning. Hij is een van de populairste dierenliefhebbers van dit moment en met zijn grappige filmpjes in straattaal weet hij kinderen zijn liefde voor dieren en de natuur bij te brengen. Wildebras volgde de opleiding voor dierenverzorger, maar switchte halverwege naar de studie audiovisueel. Hij groeide op in Rotterdam en bracht als kind lange vakantiedagen door in Diergaarde Blijdorp, waar zijn liefde voor dieren is ontstaan.

Op 26 september komt zijn boek ‘Een nacht in de dierentuin’ uit.. Een spannend avonturenverhaal, vol fullcolour illustraties, QR-codes naar nieuwe filmpjes en superinteressante weetjes over dieren!

Wildebras gaat samen met zijn neefje en nichtje naar de dierentuin. Ze zijn zo druk bezig met het filmen van stokstaartjes dat ze te laat ontdekken dat het na sluitingstijd is en ze alleen zijn achtergebleven. Geen nood, nu kunnen ze rustig hun lievelingsdier bekijken: de gevlekte hyena. Maar door een ongelukje belanden de kinderen achter het hek van een van de sterkste strijders uit het dierenrijk. Wildebras moet ze nu gauw zien te redden. Door pech gaat er van alles mis en voor hij het weet komt hij terecht in een nachtelijke achtervolging door de hele dierentuin…