Verbouwing

Op meerdere locaties in Het Rond wordt hard gewerkt om het winkelen nog aangenamer te maken. We houden je graag op de hoogte wat er dit jaar nog op de planning staat!

FEBRUARI

Nieuwe entree Vershof

Op woensdag 7 februari openden drie Vershof ondernemers Vishandel Corné de Jong, Keurslager Stokman en Peter Ultee Groenten en Fruit hun deuren! Tegelijkertijd werd ook de nieuwe entree van de Vershof geopend:

 

Nieuw entreegebied

Een grondige verbouwing van Het Rond betekent ook een geheel vernieuwd entreegebied. Om dit waar te maken is het nodig om vanaf 5 februari op sommige plekken (o.a. bij Albert Heijn) een aangepaste route te volgen. Hieronder vind je een planning:

 

 

 


 

JANUARI

Verbouwing Vershof vordert

Op woensdag 7 februari openen Vershof-ondernemers Vishandel Corné de Jong, Keurslager Stokman en Peter Ultee Groenten en Fruit hun deuren! De andere winkels blijven tijdens de verbouwing ook geopend. Zo verhuist ‘Bij ons in de Keuken’ binnenkort naar een tijdelijke locatie tegenover Etos.

Ook de nieuwe entree wordt op 7 februari geopend!

 

 

 

 

 

 

 

 


DECEMBER

Nieuwe winkels in Het Rond

Eerder dit jaar openden lokale kledingwinkels ‘Mies’ en ‘Goed&Co’ hun deuren in Het Rond. En vanaf begin maart 2018 valt er nóg meer te kiezen; dan opent de hippe modewinkel Shoeby in het winkelcentrum én verhuist de Xenos naar een vernieuwd, groter pand (nu vestiging C&A).

Op het gebied van eten en drinken staat ook er een hoop ‘lekkers’ op de planning voor Het Rond. Zo opent gastrobar ‘Boca Bar & Kitchen’ haar deuren op het plein (nr. 40-41). Bij deze nieuwe Houtense ‘place-to-be’ kun je terecht voor een avond mediteraans tafelen in een trendy en industriële stijl.

Jumbogebouw & Vershof

De verbouwing van het ‘Jumbogebouw’ loopt op zijn eind. De nieuwe entree van Jumbo is onlangs in gebruik genomen, eind van het jaar zal alles gereed zijn en kunnen jullie volop genieten van de nieuwe entree.

Ook bij de Vershof wordt er hard gewerkt. In het compleet vernieuwde Vershof niet alleen de meest overheerlijke producten, ook proef, probeer en leer je vanalles op het gebied van koken! Eind januari worden aan de Spoorhaagzijde de prachtige entree en de eerste nieuwe verswinkels geopend. Tot die tijd zijn versondernemers van de Vershof gewoon via Het Rond en het Onderdoor bereikbaar. Vanaf 1 december is de steeg ook weer toegankelijk. Ga je liever zelf aan de slag?

Oude Centrum

In het ‘Oude Centrum’ zijn de eerste winkels van een prachtige nieuwe gevel voorzien. Vervolgens worden volgend jaar de overige gevels van De Raat en Spoorhaag aangepakt.

In december worden de onderdoorgangen aangepakt om ze mooier en veiliger te maken. Ze zullen beter uitgelicht worden en krijgen een mooie lichte kleur. Alles om jouw winkelcentrum nog mooier en fijner te maken!

Passage

In het nieuwe jaar worden de mouwen direct opstroopt. We gaan aan de slag bij het passagebouw. De entree zal worden aangepakt samen met de entree van de ondergrondse parkeergarage in de passage bij de Albert Heijn.

De entree op het plein krijgt een indrukwekkende nieuwe luifel die voorzien zal zijn van een prachtig LED scherm. Tijdens de werkzaamheden zal de entree te allen tijde goed bereikbaar zijn. 

De entree van de ondergrondse parkeergarage krijgt eenzelfde fijne uitstraling als de eerder geopende entree in de passage. We doen er alles aan om de parkeergarage zo goed mogelijk bereikbaar te houden. Echter zijn we genoodzaakt in februari het deels af te sluiten. Hier horen jullie later meer over. Excuses voor de overlast!

 

 

 

 

 

 


NOVEMBER

Ingang Jumbo open!

Vanaf afgelopen woensdag 15 november is de oorspronkelijke ingang van de Jumbo weer geopend! Kijk hier voor meer.

Werk aan de winkel 

Winkelen in Het Rond wordt nog prettiger! De voortgang van de verbouwing is al goed zichtbaar en dat willen wij graag met jou delen! 

De complete constructie van het entreegebied bij de Jumbo aan de Spoorhaag is al gereed. Nog heel even geduld want naar verwachting is dit gedeelte medio november helemaal klaar. Uiteraard zal de heropening gepaard gaan met een passende actie, dus houd de website en onze Facebookpagina goed in de gaten. Daarnaast zijn er diverse winkelgevels aan Het Wed vernieuwd en ook aan de puien op het Het Rond wordt zichtbaar gewerkt. Er is nog een hoop werk aan de winkel, maar de voortgang is goed zichtbaar. 

Verbouwing Vershof

Verder is ook de basis van de nieuwe entree van de Vershof is al goed zichtbaar. Het zal soms nog even zoeken zijn naar jouw vertrouwde versondernemer, want de verbouwing is ook hier nog in volle gang. De winkels zijn zoals wellicht bekend via Het Rond en de Onderdoor bereikbaar. Houd de website in de gaten want binnenkort plaatsen we de plattegrond van de nieuwe Vershof! Voor meer info over de verbouwing van de Vershof klik hier!

We doen ons best om de overlast tot het minimum te beperken! Heb je toch een klacht of een goede tip? Mail dan gerust naar info@hetrond.nl!


OKTOBER

Start verbouwing

Bij de Spoorhaag wordt gewerkt aan een prachtig entreegebied van de Jumbo, waarbij een extra lift wordt toegevoegd. We verwachten dat dit medio november klaar is. Tevens is gestart met de vernieuwing van de Vershof. Omdat de Vershof helemaal vernieuwd wordt, zijn de winkels voorlopig alleen bereikbaar via Het Rond en de Onderdoor. Peter Ultee groenten en fruit zit nu aan de Onderdoor naast de pizzeria en de slager. Visspeciaalzaak Corné de Jong verkoopt zijn vis vanuit een kar op het plein. Op de hoek wordt gewerkt aan de huisvesting van Pizzeria La Rond, met een geheel vernieuwde gevel. Door de verbouwing zullen de winkels binnen het Vershof soms (tijdelijk) van plek moeten veranderen. Dus soms is het even zoeken. Maar wees gerust, al je vertrouwde versondernemers blijven je gedurende de hele periode van dienst zijn!

In het ‘Oude Centrum’ zijn we sinds enkele weken gestart met het vernieuwen van de winkelgevels aan Het Wed. Ook zijn we begonnen met de uitbreiding van de winkels en horeca aan het plein, wat bij zal dragen aan een sfeervol plein met diverse terrassen.